Cesta

Děkujeme za výjimečný zážitek, fotky už jsou venku!
Děkujeme všem partnerům, co nás podpořili
Videa z ročníku 2015 na YouTube

Výběr z vystupujících

Ladislav Kabelka

Ladislav Kabelka se věnuje paliativní medicíně a léčbě bolesti. Pracuje jako primář LDN nemocnice Milosrdných bratří v Brně, po léta působil v Domě léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě u Brna. Nemoc vnímá jako součást života a pomáhat chce nejen léky, ale i hledáním souvislostí nemoci s životem člověka.

Barbora Zuchová

Barbora Zuchová pracuje jako lékařka zdravotnické záchranné služby, kde za studií začínala jako tisková mluvčí. K vysněnému povolání se dostala oklikou přes brněnskou Taneční konzervatoř a Fakultu sportovních studií. Veřejnost také učí, jak se poskytuje první pomoc.

Záznamy z předchozích ročníků

Co je TEDx?

TEDx je program lokálně a nezávisle organizovaných setkání v duchu myšlenek hodných šíření, na kterých se scházejí lidé, aby sdíleli zážitek podobný konferenci TED. Setkání TEDx kombinují TEDTalks videa a živé řečníky ve snaze iniciovat hodnotné diskuse a kontakty v rámci malé skupiny. Tato lokálně a nezávisle organizovaná setkání používají značku TEDx, kde x = nezávisle organizované TED setkání. Konference TED poskytuje obecná doporučení pro TEDx program, ale jednotlivá TEDx setkání jsou organizována nezávisle. Více

S kým se potkám

zobrazit všechny
13 | 6 | 2015
Divadlo Reduta, Brno