Smysluplná volba

Podívejte se na videa z TEDxBrno 2013
Fotografie z TEDxBrno 2013. Poznáte se?

Výběr z vystupujících

Kateřina Honzírek Hanzlíková

Tanečnice, performerka, lektorka tance, choreografka; k tanci se dostala přes moderní gymnastiku a balet.V roce 2010 založila občanské sdružení Bezmezí zabývající se integrací zdravotně a sociálně znevýhodněných lidí do společnosti prostřednictvím zážitkových seminářů. Dlouhodobě ji nepřestává udivovat svět taneční improvizace, který ráda podrobuje svým osobním výzkumům.

Marek Orko Vácha

Narodil se v roce 1966 v Brně, je katolický kněz. Na Přírodovědecké fakultě MU v Brně vystudoval obor molekulární biologie a genetika, teologii studoval v Olomouci a v Bruselu. V letech 1997 a 2000 se účastnil dvou výprav na Antarktidu. V roce 2002 žil šest měsíců v trapistickém klášteře Sept-Fons ve Francii.

Záznamy z předchozích ročníků

Co je TEDx?

TEDx je program lokálně a nezávisle organizovaných setkání v duchu myšlenek hodných šíření, na kterých se scházejí lidé, aby sdíleli zážitek podobný konferenci TED. Setkání TEDx kombinují TEDTalks videa a živé řečníky ve snaze iniciovat hodnotné diskuse a kontakty v rámci malé skupiny. Tato lokálně a nezávisle organizovaná setkání používají značku TEDx, kde x = nezávisle organizované TED setkání. Konference TED poskytuje obecná doporučení pro TEDx program, ale jednotlivá TEDx setkání jsou organizována nezávisle. Více

11|5|2013
Divadlo Reduta, Brno